Skip to content

Wat doen we?

We nemen je alle zorg voor energie uit handen, zodat jij je kan concentreren op je onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van energie. Het is een complexe markt en het vergt veel tijd om vraag en aanbod, contracten en leveranciers bij te houden. Wij houden continu de bewegingen binnen de energiemarkt in de gaten om tegen gunstige marktprijzen in te kopen. Door collectief in te kopen zorgen we voor scherpere tarieven. Uit ervaring blijkt dat we in de meeste gevallen meer dan 15% voor je kunnen besparen. Je bespaart daarmee kosten, moeite en tijd.

Beheer en begeleiding

Bij KHN Energie krijg je toegang tot de Verbruiksmanager, zodat je zelf ook online inzage hebt in je energieverbruik. Daarnaast adviseren en ondersteunen wij je op verschillende manieren, we:

  • beantwoorden alle vragen over facturen, mutaties, contracten en opzegbrieven.
  • zijn de schakel tussen jou en je energieleverancier voor alle kwesties zoals contractaanpassingen, mutaties, opzeggingen, het verhogen of verlagen van voorschotbedragen, het afstoten of de ingebruikname van panden en het wijzigen van contactgegevens
  • monitoren jouw huidige contracten en opzegtermijnen
  • beheren en begeleiden/bewaken de inkoopstrategie
  • informeren je over de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt via onze Weekly Update en onze maandelijkse Marktmonitor
  • houden je op de hoogte over de regelgeving, belastingen en subsidiemogelijkheden
  • geven je advies over duurzame energiemogelijkheden, zoals LED-verlichting, windenergie, zonne-energie en energy efficiency.

Door je de zorg voor jouw energiezaken uit handen te nemen en door je goed te informeren zijn wij jouw collega op energiegebied. je kunt met vertrouwen beslissingen nemen over jouw energiezaken.

Stuur meer informatie