Koninklijke Horeca NederlandEnergy Services

Scherpe Energie Inkoop

U wilt uw energiezaken op orde hebben. Kosten besparen en zo min mogelijk administratieve rompslomp. KHN Energie en Energy Services zijn er om u de zorg voor de energieportefeuille volledig uit handen te nemen.
De uitgangspunten hierbij zijn dat u bespaart op uw energiekosten en dat u wordt ontzorgd op energiegebied. Dit doen wij in drie fases:

[1] Energiescan

Door middel van onze Energiescan weet u hoeveel u kunt besparen op uw energiekosten en op welke manier.

Wij brengen uw aansluitingen, contracten en facturen op orde zodat u een helder overzicht krijgt van uw energiekosten. De resultaten van deze vrijblijvende Energiescan presenteren wij in een business case zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij houden rekening met alle facetten van uw energieportefeuille en letten op ieder detail. Denk hierbij aan:

 • Nakijken of u niet méér hebt betaald dan u daadwerkelijk heeft verbruikt
 • Controleren of de correcte gas- en elektriciteitsmeter is gebruikt
 • Nagaan of de gecontracteerde vermogens juist zijn afgesteld
 • Checken of de doorberekende energiebelasting klopt
 • Onderzoeken of aansluitingen kunnen worden samengevoegd

[2] Overstap

Gunstigere voorwaarden, betere service en lagere prijzen. Dat is de belofte die wij u doen wanneer u overstapt naar KHN Energie en Energy Services.

Wij zijn gespecialiseerd in de inkoop van energie. De energiemarkt is constant in beweging. Het vergt veel tijd om vraag en aanbod, contracten en leveranciers bij te houden. Wij houden continu de bewegingen binnen de energiemarkt in de gaten om tegen gunstige marktprijzen in te kopen. Op deze manier besparen wij u niet alleen veel tijd door u te ontzorgen op de inkoop van energie. Wij kunnen ook structureel scherpere energietarieven voor u verzorgen. U kunt profiteren van een besparing op kosten, moeite en tijd via:

 1. Collectieve Energie Inkoop: Hierbij wordt uw inkoopvolume gebundeld met de inkoopvolumes van andere afnemers waarmee u gezamenlijk één energiecollectief vormt. Op deze manier profiteert u van schaalgrootte, wat resulteert in lagere tarieven tegen gunstigere voorwaarden.
 2. Energie Inkoop op Maat: Hier onderhandelt Energy Services namens uw bedrijf met verschillende energieleveranciers om zowel de scherpste energietarieven als de beste leveringsvoorwaarden te realiseren.

Wanneer u het beheer van uw energieportefeuille overdraagt aan Energy Services kunt u rekenen op flinke besparingen op jouw energiekosten. Uit onze ervaring blijkt dat in de meeste gevallen besparingen van meer dan 15% worden behaald. Wij voeren alle werkzaamheden voor u uit en zijn u altijd van dienst. Onze transparante werkwijze zorgt ervoor dat u nooit voor onaangename verrassingen komt te staan.

[3] Beheer & Begeleiding

Bij KHN Energie en Energy Services zijn uw energiezaken in goede handen.

Bij ons heeft u één aanspreekpunt bij wie u met al uw vragen over energie terecht kunt. Wij nemen de oplossing of beantwoording voor onze rekening en verzorgen de terugkoppeling naar u.

Gedurende de looptijd adviseren en ondersteunen wij u op verschillende manieren:

 • Wij beantwoorden alle vragen over facturen, mutaties, contracten en opzegbrieven
 • Wij zijn de schakel tussen u en uw energieleverancier voor alle kwesties als contractaanpassingen, mutaties, opzeggingen, het verhogen of verlagen van voorschotbedragen, het afstoten of de ingebruikname van panden en het wijzigen van contactgegevens
 • Wij monitoren uw huidige contracten en opzegtermijnen
 • Wij beheren en begeleiden/bewaken de inkoopstrategie
 • Wij informeren u over de laatste ontwikkelingen op de energiemarkt via onze Weekly Update en onze maandelijkse Marktmonitor
 • Wij houden u op de hoogte over de regelgeving, belastingen en subsidiemogelijkheden
 • Wij geven u advies over duurzame energiemogelijkheden, zoals LED-verlichting, windenergie, zonne-energie en energy efficiency.

Door u de zorg voor uw energiezaken uit handen te nemen en door u goed te informeren zijn wij uw collega op energiegebied. U kunt met vertrouwen beslissingen nemen over uw energiezaken.

Start met KHN Energie en begin direct met besparen!

Ja, ik ben geïnteresseerd

Vul het onderstaande formulier in en Energy Services zal contact met u opnemen over KHN Energie!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

KHN Energie is een samenwerkingsverband tussen Koninklijke Horeca Nederland en Energy Services.